TCT

Thijssen Consulting Team heeft een jarenlange ervaring in advies en interim-management waarvan de activiteiten al in 1989 begonnen. In de loop van de jaren is Piet Thijssen (1953) een hechte samenwerking aangegaan met een aantal collega’s die naar specialisme en beschikbaarheid samen met hem bij verschillende opdrachten worden ingezet. Thijssen Consulting Team is met name gespecialiseerd in klant- en omgevingsgerichte strategie en beleidsontwikkeling en de bijbehorende implementatie

Piet Thijssen heeft een lange carričre achter de rug waarbinnen hij verschillende strategische marketing en directiefuncties heeft ingevuld. Hij heeft daarbij een aantal werkwijzen ontwikkeld die in zijn advies- en interim-praktijk verder zijn geperfectioneerd. Als zelfstandig consultant en interim manager heeft hij in uiteenlopende situaties beleid ontwikkeld en geďmplementeerd voor verschillende opdrachtgevers (zie “projecten”). Deze opdrachten variëren van eenmalig advies tot verandertrajecten en tijdelijke vervanging.

Thijssen Consulting Team maakt met de opdrachtgevers steeds vooraf een heldere afspraak over wat verwacht en geleverd kan worden zodat uit de samenwerking altijd een afgerond project voortkomt.